Ste vedeli?

Z nakupom parketov BOEN kupujete izdelek iz trajnostnih materialov. Izdelek, ki je narejen iz pravega lesa in kjer je vsaka deska unikatna.

BOEN želijo podpreti prodajo in kupce z večjo ozaveščenostjo glede vrednosti trajnostnega nakupa.

Videli boste vrsto kratkih izjav za ustvarjanje zavesti in kaj pričakovati ob nakupu parketa od podjetja BOEN. Bi radi vedeli več?

Tu je nekaj dejstev o naših izdelkih:

Parket je narejen iz lesa, ki prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov. Vlagamo v trajnostno proizvodnjo in zagotavljamo nadzorovano in certificirano dobavno verigo.
Ker je vsako drevo edinstveno, bo vsako nadstropje edinstveno.
Ponujamo vam parket, ki je narejen iz 100% pravega lesa, fotografij na plastiki ni na voljo, investirajte v original.
Z nakupom vašega certificiranega poda pri nas posadite več dreves, ki absorbirajo več emisij CO2 v ozračje.
Izkušnje in znanje so temeljni elementi naše proizvodnje. Skozi leta smo naš poudarek našli najboljše rešitve in izdelali najboljše izdelke.
Preden drevo doseže svoj naravni konec življenja in ga je treba posekati, mu drevo nato dodeli »drugo življenje«, tako da se spremeni v lepo leseno dno.
Hoja po parketu vam daje topel in dober občutek: kupite trajnostni izdelek, ki ne povzroča nevarnih izpustov, od proizvodnje skozi celoten življenjski cikel.
Za normalno bivanje in gospodinjstvo parket pri čiščenju in vzdrževanju ni zahtevnejši od drugih tal. V vsakdanjem življenju vakuumsko ali rahlo obrišite tla.
Nudimo več vrst površinske obdelave, izbiramo med lakirano ali naoljeno površinsko obdelavo, ki ustreza vaši uporabi in potrebam. Naši površinski posegi so popolnoma primerni za vse, ali radi plešete, pustite, da se otroci igrajo na tleh ali imajo hišne ljubljenčke, ki tečejo naokoli.